70% korting kinderkleding

Kinderkleding met 70 % korting is lekker voordelig winkelen. Het scheelt veel geld en frustratie als er alweer een gat in die nieuwe spijkerbroek is gekomen of een vette vlek om die mooie dure trui. Kinderkleding met 70 korting vinden is even zoeken, want vaak zijn niet alle maten meer voorradig, maar als er even de tijd voorneemt en goed zoekt in verschillende outlet-stores kun je goed slagen!

Hieronder wat tips om goed te slagen voor kinderkleding met hoge korting:

kinderkleding met 70% korting

Tip 1: Koop kinderkleding voor de zomer met korting in de winter

 

En koop winterkleding met korting in de zomer. Wellicht heb je er nu niets aan, maar deze tip kan handig zijn voor de toekomst. Kinderkleding is trendgevoelig en webshops willen zo snel mogelijk af van oude collecties. Op oude collecties kinderkleding kun je dus met flinke korting kopen. 

Zo kun je mooie Vingino t-shirts met 70% korting kopen in de winter. Koop wel een maatje groter.

Kinderkleding met 70 procent korting
Vingino met 70% korting

Tip 2: Geef je op voor nieuwsbrieven en alerts 

Vaak geven webshops een eenmalige korting in ruil voor jouw e-mailadres. Deze korting kan bijvoorbeeld bestaan uit gratis verzending, X procent korting van de totale bestelling of er wordt een X bedrag in minder gebracht  op jouw bestelling. 

Ben je van plan om iets te bestellen dan is het zeker de moeite waard om je op te geven voor de nieuwsbrief. In de nieuwsbrieven staan vaak ook de aanbiedingen. 

Je kunt je later altijd weer afmelden. 

kinderkleding met 70 korting
Nieuwsbrief kleertjes.com

Tip 3: Winkel bij outlet stores op kinderkleding met 70% korting 

 

Waar kun je kinderkleding vinden met 70% korting? Bekijk hieronder het overzicht. Je wordt direct doorgeleid naar kortingen vanaf 70%. 

Tip 4: Gebruik kortingscodes voor kinderkleding met 70% korting

 

Veel kinderkleding webshops en outlet-stores geven kortingscodes uit. Hiermee kun je nog eens extra korting ontvangen op jouw bestelling.

Kinderkleding-tekoop.nl hanteert persoonlijke acties. Je ontvangt dan speciaal op jouw gerichte kortingen. Je kunt ook gebruik maken van de spaarkaart. Met elke item dat je koopt bouw je een spaartegoed op van 5%. Na 5 bestellingen krijg je het totale spaartegoed als korting op je 6e bestelling.

Kinderkleding met 70 procent korting

Tip 5: Welk kledingstuk met 70% korting heb je echt nodig?

 

Maak een lijstje met items die je nodig hebt in welke maat en welk merk. Zo kun je veel gerichter een zoekopdracht in Google opgeven of in de betreffende outlet-store. Dit scheelt een hoop tijd. Daarnaast doe je minder onnodige impuls aankopen.  

Tip 6: Koop kinderkleding met 70% tijdens acties als Black Friday.

 

Hoge kortingen kun je vaak verwachten tijdens bepaalde actieperiodes. Voorbeelden zijn Black Friday of Glamour Day. Handig om even de data te checken wanneer deze acties plaatsvinden. Wellicht ook handig om even te checken wanneer de grote sale van start gaat. Misschien zit je al in de buurt. 

 

Black Friday 

 

Black Friday 2021 valt in Nederland op vrijdag 26 november en is over komen waaien uit Amerika. Black Friday is namelijk in de VS de dag na Thanksgiving. Die vrijdag hebben de meeste werknemers vrij. Thanksgiving Day valt altijd de 4e donderdag in november. Zo is de dag na Thanksgiving een vrijdag. Vandaar Black Friday altijd op een vrijdag valt.  

Bekijk hier de kinderkleding webshops die deelnemen aan Black Friday. 

National Glamour Day 2021

 

National Glamour Day is in het leven geroepen door het gelijknamige modetijdschrift. Inmiddels doen meer 2.500 winkels en webshops mee aan deze speciale uitverkoop, waarbij je ook profiteert van 20% korting op kinderkleding. National Glamour Day vindt twee keer per jaar plaats in Nederland . Afgelopen Glamour Day vond plaats in september. De volgende Glamour Day vindt plaats in april 2021. De definitieve datum is nog niet bekend. Lees er hier meer over.